Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van Hoeve de Eshof

Wist u al dat wij ook actief zijn op social media? U kunt ons volgen op Facebook en Instagram
Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via WhatsApp via het telefoonnummer dat vermeld staat bij onze contactgegevens

Vanaf vandaag hebben we weer heerlijke verse honing van onze eigen bijen. Deze honing serveren we natuurlijk bij ons ontbijt, maar u kunt de honing ook bij ons kopen als aandenken of geschenk. Wij verkopen de potjes (450 gram) voor € 5,- per stuk. De opbrengst van de verkoop schenken wij aan een goed doel.

Honing de Eshof

Wij zijn Super trots dat onze Bed en Breakfast die gevestigd is in een monumentale boerderij uit 1762 is opgenomen in het boek over Drentse parels. Meer informatie over het boek kunt u vinden op www.drentseparels.nl

Drentse Parels

Vandaag is bekend geworden dat wij van onze gasten een gemiddelde waardering van 9.7 hebben ontvangen. Wij zijn hier heel erg blij mee en willen onze gasten bedanken voor de moeite die zij hebben genomen om een review te schrijven.

Booking.com

Hoeve de Eshof beschikt sinds vandaag voor haar gasten over een oplaadpaal voor elektrische voertuigen. U hoeft vanaf nu dus geen gebruik meer te maken van een openbare laadpaal in het dorp.

Hoeve de Eshof boekbaar tijdens Corona
Ondanks de uitzonderlijke situatie als gevolg van de geldende Corona maatregelen zijn onze kamers toch boekbaar. We hebben speciale maatregelen getroffen om de gezondheid van onze gasten te beschermen en houden rekening met de 1,5 meter afstand tussen personen.

Twee appartementen
Onze Saksische boerderij uit 1762 beschikt over twee zeer ruime appartementen (De Heerenkamer & De Eshofkamer) met volledig ingerichte keuken waar u zelf uw ontbijt, lunch of avondeten kunt klaarmaken. Daarnaast beschikken beide appartementen over een privé badkamer. Als extra service bieden wij nu speciaal desinfecterende handgel aan.  

Deluxe slaapkamer
Naast de hierboven genoemde appartementen beschikken wij ook nog over een deluxe slaapkamer (De Bovenkamer) met privé badkamer. Deze kamer heeft geen kookfaciliteit waardoor het zelf bereiden van een warme avondmaaltijd niet mogelijk is. Voor uw avondmaaltijd kunt u gebruik maken van de (afhaal)restaurants in Norg en omgeving. Uiteraard bieden wij bij deze deluxe slaapkamer ook de desinfecterende handgel aan als extra service.

Tuin / Faciliteiten
Het tuinmeubilair hebben wij verspreid over onze grote tuin (ruim 2.000 m2) waardoor u met mooi weer heerlijk buiten kunt genieten en toch veilige afstand kunt houden van de eventuele andere gasten. 

Onze ruime sauna en het zwembad zijn gewoon beschikbaar, echter mogen deze alleen gezamenlijk gebruikt worden door gasten die in hetzelfde appartement/kamer verblijven.

Geen aanbetaling en gratis annulering
Om u tegemoet te komen, gezien de onzekerheid met betrekking tot overheidsmaatregelen, hoeft u voor een verblijf in de periode 29-5-2020 t/m 17-9-2020 geen aanbetaling te doen, hanteren wij geen annuleringstermijn en brengen wij ook geen annuleringskosten in rekening. U kunt uw verblijf bij ons dus zonder financiële risico's boeken.

Hoeve de Eshof in Norg is wederom aanbevolen door de Michelin gids 2019

Hoeve de Eshof in Norg is wederom aanbevolen door de Michelin gids 2018

Booking.com - Guest Review Award 2017 ontvangen.
Cijfer 9.8!
Dank aan al onze gasten!

RTV Drenthe: "Niet de grote steden in de Randstad, maar Noord-Drenthe en het Gooi zijn de meest welvarende regio's van Nederland.  Dat staat in een nieuw rapport van de Rabobank en de Universiteit Utrecht." - Lees hier verder

Johan Derksen: ,,Ik ben hier aan het Drentenieren, zoals zoveel oudere mensen dat doen. Ik heb een prachtig huis. Het leven is hier in al zijn facetten relaxter en groener dan in de Randstad. Een file is hier een bijzonderheid. De mensen zijn een tikje vriendelijker. Kijk, je moet natuurlijk niet de popiejopie van televisie gaan uithangen. Maar als je normaal doet, word je door iedereen geaccepteerd." - Lees hier verder

Hoeve de Eshof in Norg is wederom aanbevolen door de Michelin gids 2017

Een hele mooie onderscheiding gekregen van Booking.com voor onze gasten beoordeling score, een 9,8!

Dank aan al onze gasten!

Een heel mooi begin van het nieuwe jaar!
Wij hebben voor 2016 een Michelin aanbeveling gekregen en zijn hier enorm trots op.
Na een bezoek van een mystery guest van de Stichting Bed & Breakfast Nederland opnieuw geclassificeerd als 5 tulpen B&B
In september 2011 schreef Nicolette van de Poll een leuk artikel in het Financieel Dagblad.
In de herfst heeft Landleven in de wonen editie een prachtige reportage over onze mooie boerderij en haar bewoners gepubliceerd. (Artikel lezen)

In een Bed & Breakfast Drenthe Special werd ruim aandacht besteed aan De Eshof in Norg.
Het artikel werd aangekleed met veel mooie foto's. (Artikel lezen)

AD Reiswereld overnachtte bij Hoeve de Eshof.
 En schreef een enthousiaste recensie uit de krant van 15 januari 2010 (Artikel lezen) 

In oktober 2010 besteedde het Dagblad van het Noorden ruim aandacht aan Hoeve De Eshof in de bijlage Wonen & Co.  "Verliefd op een oude boerderij".
(Artikel lezen)