Gastenboek

Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. 

Altijd gelegenheid voor een praatje, maar zoek je rust, dan is ook dat ruimschoots mogelijk. Maar ook hulpvaardig als er even iets misgaat. Zowel de prachtige kamers als de bijzonder mooi aangelegde tuin bieden voldoende privacy. Het zwembad in de tuin is eveneens een aanrader. Maar ook liefhebbers van de sauna kunnen hier terecht. De locatie vonden wij helemaal geweldig: een prachtige boerderij. Bijzonder vonden wij het, dat er omheen ook boerderijen staan. Het voelt dan ook echt alsof je terug gaat naar de 18e eeuw. Erwin en Pierre, nogmaals erg bedankt voor jullie steun die jullie ons boden toen dat even erg nodig was. Voor ons is een andere B & B in Drenthe geen optie... 

Dit voelt echt als vakantie!

Beste Erwin en Pierre,
Reuze bedankt voor het prachtige weekend in de mooie boerderij.
Als geen ander weten jullie het begrip 'hospitality' glans te geven!
Nogmaals dank voor jullie gastvrijheid.

Lieve groet, Arlette

 Wat hebben we heerlijke dagen gehad in De Eshof.
De gastvrijheid, prachtige tuin en appartement, super mooie omgeving, fijne sfeer en verzorging, zijn een onvergetelijke belevenis geworden!

Het voelt als thuis; De Eshof, een bijzondere B&B in Norg. 

Voor vijf dagen hadden wij de B&B De Eshof in Norg geboekt. Bij aankomst viel het prachtige pand op, een Saksische boerderij uit 1762 met een heerlijke tuin en zwembad. 

Wij werden verwelkomt door onze gastheer Erwin. Hij bracht ons naar De Heerenkamer. Een fantastische kamer met twee bedsteden, een authentieke schouw, alles zeer smaakvol ingericht. De slaapkamer en badkamer zagen er zeer verzorgd uit. Wij voelden ons direct thuis en na vijf dagen hadden we het gevoel alsof wij er al twee weken zaten. Ons enthousiasme over deze kamer deed ons besluiten om voor volgend jaar opnieuw te reserveren, een leuk vooruitzicht. Gastheer Erwin was niets teveel. We konden in de tuin zitten waar we wilden. Ook de open haard werd voor ons aangestoken.

Niets dan lof! Een aanrader!